Нашите продукти

EL TARRO е частна марка, създадена с цел предлагане на широк асортимент от здравословни консервирани бобови растения и зеленчуци. За да гарантираме най-високо качество, селектираме всеки продукт от различни места в Европа – Испания, Полша и България. Портфолиото ни се състои от полуфабрикати и готов за консумация дребен бял боб, едър бял боб, червен боб, нахут, леща, царевица, грах, цвекло и доматен сос. С цел предоставяне на разнообразни продукти и задоволяване на всички вкусове и кулинарни нужди, създадохме и селекция от смесени варива и зеленчуци. Селекцията бобови продукти EL TARRO е основният асортимент в нашето портфолио. Белият ни боб е с най-високо качество, без добавени консерванти, сготвен до съвършенство и топящ се като масло в устата. Подходящ е за директна консумация или добавяне към сготвени ястия. Червеният боб е задължителна съставка в много мексикански ястия и салати. Не е необходимо да губите часове в предварително накисване на боба – направили сме го вместо вас! Бобът със зеленчуци EL TARRO е типичен и широко разпространен испански продукт, съдържащ боб, чушки, моркови и лук – без добавени консерванти. Идеален е за бързо приготвяне на всякакъв вид бобови яхнии без да е необходимо да се занимавате с готвене на зеленчуците. Например, може да запържите чоризо, морсила или панчета по ваш избор, да добавите малко бульон, люта чушка и бурканче боб със зеленчуци El Tarro, и ще сготвите традиционна питателна яхния за минути. Нахутът EL TARRO има превъзходен ядков вкус и маслена текстура, като едновременно с това наподобява нишестен продукт или паста. Това многообразно вариво заема важно място в кухнята на Близкия Изток и Индия, като хумус, фалафели и кърита. Създадохме и микс от нахут със зеленчуци EL TARRO за още по-голямо улеснение на вашите рецепти. По-бързо и по-лесно от всякога. Лещата EL TARRO е идеална за приготвяне на кремообразно предястие или супа за нула време. Текстурата ѝ е ядкова и маслена, калоричността е ниска, а хранителността висока. Идеален продукт за вегетарианска вечеря. Царевицата, както и царевицата с грах EL TARRO, са два универсални продукта без добавени консерванти, отлични за здравословно хапване или добавка към готвени ястия. Особено популярни са в мексиканската кухня. Цвеклото EL TARRO е перфектно нарязано, без добавени консерванти, готово за овкусяване и сервиране под формата на вкусна салата. То е със забележителни здравословни качества, тъй като е богато на калий, магнезий, желязо, витамини А, B6 и C, фолиева киселина, въглехидрати, белтъчини и естествени антиоксиданти. Наситеният му цвят може да се използва като отлично средство за декориране на поднесеното ястие. Продуктовата линия EL TARRO включва и вкусен доматен сос. Този продукт е идеален при готвене. Произведен е от варени домати с най-високо качество, които са обелени и смлени до хомогенна смес. Той е основна съставка в италианската кухня, където се използва в сосове за паста, печива и супи.

Качествена и здравословна храна

Нашите продукти не съдържат глутен и могат да се консумират от вегани. Висококонкурентната и социално отговорна марка EL TARRO има ангажимент за спазване на най-високите стандарти в своята област и за посрещане на очакванията на потребителите от предлаганите от нея продукти. Сътрудничим си само с производители, които отговарят на най-високите европейски и международни разпоредби за здравословни и безопасни храни. Продуктите EL TARRO предлагат голямо разнообразие от ползи за здравето на потребителите. Бобовите продукти са с високо съдържание на белтъчини и ниска калорийност – богати са на влакнини и сложни въглехидрати. Царевицата, грахът и цвеклото съдържат естествени антиоксиданти и помагат за поддържане на добро храносмилане и кръвно налягане. Доматите са богати на витамини и хранителни вещества, които се усвояват по-добре след сготвяне, отколкото в суров вид. Всеки от нашите продукти е идеален за балансирана вегетарианска диета, тъй като всички те са много хранителни и с ниско съдържание на мазнини и прости въглехидрати. Подходящи са за съвременните работещи семейства, тъй като им спестяват време за подготовка за сготвяне и дават възможност за бързо приготвяне на здравословно и вкусно ястие.


 

Добра цена

Вярваме, че всеки човек има право на достъп до здравословна храна. Ето защо нашите продукти се предлагат на добри цени, които са достъпни за възможно най-широк кръг от потребители. Опитваме се да наложим добрата храна като стандарт за всяко домакинство.